Algemene voetverzorging

Algemene Voetverzorging

Onze voeten leggen dagelijks heel wat meters af. Het is belangrijk dat we onze voeten daarom goed verzorgen en helpen om gezond te blijven. Als gespecialiseerd medische pedicure geef ik professioneel advies en indien nodig stuur ik u door naar de huisarts of dermatoloog. Zo krijgen jouw voeten wat ze verdienen!

Heb je last van vervelende kwaaltjes zoals eelt, likdoorns, schimmel- of kalknagels? Krijgt u hierdoor pijnlijke voeten tijdens het stappen? Als medische pedicure voer ik een gespecialiseerde behandeling uit, zodat jij weer pijnvrij kan stappen. Bij mij zijn uw voeten in goede handen. Laat uw voeten verwennen en maak een afspraak bij Love Your Feet in Sleidinge.

Bij Love Your Feet onderzoek en behandel ik alle klachten die zich voordoen ter hoogte van de voet en nagels. Zo behandel ik overtollig eelt, likdoorns, schimmelnagels, ingegroeide nagels, en nog veel meer!

Als medische pedicure ben ik gespecialiseerd in heel wat behandeltechnieken zoals het plaatsen van een nagelbeugel, silicone orthesen en vilttechnieken.

Bovendien werk ik tijdens  de behandeling alleen maar met kwalitatieve merken zoals Dadi’Oil, voetbalsem van O’Sea enz … 

 

Welke behandelingen pas ik toe?

Praktijkruimte van Love Your Feet

Wie ging je voor?

Praktijkruimte medische pedicure Silvie

Mijn klanten komen tevreden naar buiten en lopen terug op wolkjes! Je geniet ook van een korte voetmassage na de medische pedicure. In mijn praktijk kan je ook genieten van een kopje koffie of een fris glas water, fruitsap met een kleine zoetigheid tijdens een wellness pedicure.