Wellnesspedicure

 Met de wellness pedicure geniet u van een aangename wellness behandeling in combinatie met een basis pedicure. Dit is een uiterst aangename behandeling met onmiddellijk voelbare resultaten bij zowel dames als heren.

Wat kan je verwachten van deze verwenbehandeling?

  • Een warme paraffinebehandeling met tea tree zuivert de voeten, hydrateert, verzacht en verjongt de opperhuid en nagelriemen waardoor de huid opnieuw een gezonde uitstraling krijgt. Warme paraffine wordt al jaren door artsen en fysiotherapeuten gebruikt om de pijn te verzachten van arthritis, bursitis, tendonitis en dikke voeten. Paraffine is een petroleum product. Het houdt de warmte goed vast. De paraffine geeft een intense doorbloeding en opent de poriën. Dit heeft transpiratie tot gevolg. Een natuurlijke hydratering van de huid. De droge en ruwe huid wordt weer zacht en ziet er fris uit.

    Opmerking! Dit is echter niet geschikt voor diabetici en mensen met een slechte doorbloeding, huidirritaties, uitslag, wratten en andere verwondingen.

  • Een verfrissend masker dat een relaxerend effect geeft dat de huid voedt en hydrateert en een zijdezacht gevoel geeft.

Maak een een afspraak:
0471 960 063

Maak een een afspraak: 0471 960 063